Odottelua ja vatvomista ( ja koiranpentuja)

Seuraava päivämäärä jota odotetaan on ensimmäinen syyskuuta. Silloin on tarkoitus avata lentoliikenne Siargaolle, yli viiden kuukauden jälkeen. Kukaan ei tiedä kuinka todennäköistä se oikeasti on. Kaikenlaista spekuloidaan. Eikä se luultavasti tarkoita vielä sitä, että saarelle tulisi matkailijoita, täytyyhän heidän viettää ensimmäiset kaksi viikkoa karanteenissa, ja harvalla on niin pitkään lomaan varaa. Paikalle voisi ehkä tulla varakkaita kakkosasunnon omistajia tai muuten vaan hengailijoita Manilasta. Moni varmasti haluaa sieltä karkuun. Ehkä lentojen aukeamisen merkitys on enemmän psykologinen. Jollain tasolla se voisi helpottaa suljetun saaren klaustrofobista mielialaa. Tieto siitä, että voi lentää pois jos haluaa. Toisaalta se myös tarkottaa sitä, että viruksella on helpompi pääsy saarelle, vaikka negatiivinen testitulos vaaditaankin ennen koneeseen astumista. Maassa jossa rahalla saa ja hevosella pääsee, mikään sääntö ei kuitenkaan ole absoluuttinen. Nykyiset asiakkaamme ovat lähinnä ihmisiä, joilla on joku oma rakennusprojekti saarella. Olemmekin saaneet seurata läheltä monenlaista hiusten repimistä ja ketutuksen kattavaa määrää. Ei käy kateeksi. Itsekin saimme taas nauttia remppaamisen iloja, sillä Jaymarin pojat kävivät vaihtamassa ison talon katon peltiseen. Ei olisi voinut olla huonompaa hetkeä, mutta pakko se oli tehdä kun nipa alkoi kertakaikkiaan pettää, ja joka päivä sinne ilmestyi uusi vuoto. Hyvät neuvot alkavat olla tarpeen ja jotakin täytyy tehdä tai tapahtua. Ja itseasiassa muutoksia onkin luvassa. Koirarintamalla on ollut kiireistä. Kun ihmisillä on pulaa ruuasta, myös koirat jäävät heitteille. Olemmekin ruokkineet ja antaneet kapilääkitystä urakalla. Surigao Pet Doctorsin avulla onnistuimme myös järjestämään pienen kastrointiklinikan, tuloksena 35 leikattua eläintä!

Koirat kärkkyvät herkkupalaa

Massimo pentu sai kodin vihannestorin omistajien luota.

Luna muutti takapihoilta meidän vessaamme ja kolme päivää nukkui, söi ja kakkasi matoja. Nyt jo Puppy-talolla ja paljon paremmassa kunnossa.

Siding pentu on kapi-piikitettävien joukossa eikä ihan samaa mieltä asiasta.


Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT