Käytännössä ohi


Rakentaminen on käytännössä saatu loppuun. Tai melkein. Ilmastointilaitteet pitäisi vielä asentaa, pihatyöt kesken, tontin siivous, huonekaluja.... mutta mikä tärkeintä, takapihalle ei tulee aamuisin työmiehiä metelöimään ja kolistelemaan. Managerimme on jo muuttanut uuteen taloon ja olemme tehneet vanhan asuntomme pintaremonttia. Se pitäisi saada jo ensi viikolla myyntiin. Yksi sohva puuttuu mutta neljän hengen huoneisto saa toimia ensimmäiset viikkonsa asiakaskäytössä kolmen hengen huoneistona.

Isoin ongelma näyttäisi olevan koirien kanssa. Ne kun ovat tottuneet valvomaan tiluksia yläkerran parvekkeelta ja nyt pitäisi muuttaa takatalon terassille. Luultavasti suurin muutosta ahdistuja on Lumi. Lumi tykkää illallisen jälkeen hiipiä hiljaa yläkerran sängyn alle ja viettää siellä koko yön. Nyt sitten pitäisi oppia ensin syömään takatalossa ja vielä kaiken lisäksi pitäisi nukkua siellä. Tämä on paljon vaadittu maailman muutosvastaisimmalta koiralta.

-Lee-

Pohjavesi oli todella lähellä maanpintaa. Tuo kuoppa pumpattiin tyhjäksi ja siihen tehtiin uusi septitankki.

Nurmikkoa ja maalausta

Retkellä Mamonilla

Sadekausi

Pasi aamulenkillä

#Siargao #rakentaminen #koirat

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT