Vuoden kuvia Vol. 2


Sadekauden jälkeen meillä on saarella aina sydäntäraastava penikkatauti epidemia. Naapurin raksatyömaan koirien surullinen tarina sai onneksi osaksi onnellisen lopun. Raksalla Kuya Jacky oli suuri koirien ystävä ja hänelle oli kolme koiraa: Tiger ( jota me kutsuimme Tiikerin faijaksi), Paploy ja Takla. Tiger ja Paploy sairastuivat molemmat ja kuolivat hoidosta huolimatta. Olin silloin Portugalissa ja heräsin monena yönä sydäntäsärkeviin viesteihin kuya Jackylta: Ma'am, Tiger is crying. Doc Rachelle ja Jacky tekivät parhaansa, mutta molemmat menehtyivät. Pieni ja sisukas Takla sairastui myös, ja samaan aikaan Jackyn oli palattava kotisaarelle. Rachelle otti Taklan hoitoonsa, se parani ja Rachelle päätyi adoptoimaan sen.

Työmatkoilla ollessani meille muutti Pimu Pimuliini. Nimim. " ei meille voi enää kuudetta koiraa tulla." Pimun muutos nurkissa hiippailevasta arasta laiheliinista säkkituoliin oli nopea, ja Hannan ansiota.

Äiti ja isä tulivat visiitille Siargaolle ja olivat kuin kala vedessä! He nauttivat maisemista, koirista ja lämpimästä vedestä. Tässä Naked Islandilla retkeilemässä.

Löysimme ihanteellisen paikan mini-shelterille ja syntyi Puppy house. Alkuvuodesta meille oli saapunut Hanna koiravahdiksi, emmekä silloin tienneet, kuinka mahtava tyyppi sieltä oli tulossa. Hanna on sittemmin jatkanut koiriemme varaemäntänä ja tehnyt uskomatonta työtä Puppy Puddlen vapaaehtoisena! Hänestä tuli myös Puppy housen ensimmäinen asukas.

Olin myös jonkinlaisena kaasona häissä. Morsian oli työntekijämme sukulainen, ja minulle tuotiin kutsu, jossa nimeni oli printattuna todistajien joukossa. Meno oli hurjaa näissäkin pippaloissa ja järjestelyt viimeisen päälle.

Ruokaa Unionin fiestassa, Christianin kotona oli melkoiset tarjoilut.

Kaikenlaisia kierrätysjuttuja touhuttiin, General Lunan kaatopaikka pistettiin kiinni, joten mielikuvitusta sai käyttää jätteiden käsittelyssä. Tässä Nature Kidsin työpajalla tyttöjen ja Rollyn kanssa.

Simba ja Luna löytyivät kadun varresta ja matka kohti paranemista ja adoptiota alkoi.

Kevättä varjosti työntekijämme lapsen silmäsairaus. Kaisa, Juliet ja Jacob vierailulla. Kaisasta on kasvanut kaunis pikkuneiti. Jacob kävi Cebussa silmäleikkauksessa vanhempieni tuella.

Kävimme useita kertoja Surigaossa ostoksilla ja säätämässä erilaisia asioita. Uusi nopea laiva oli paljon rikki, joten palasimme vanhaan kunnon Fortune Angeliin. Miehistö valppaana.

Maki, yksi Puppy Puddlen ensimmäisiä adoptioita kävi vierailulla ahkerasti. Housekeeperimme Margie pitää siitä hyvää huolta.

Puppytalon kolmikko Ringo, Beata ja Shaka nauttivat elämästään hyvässä seurassa ja jo on saatu karvaakin hieman kasvamaan!

Tehtiin piikityskierrosta Dapassa ja päädyttiin sataman lähistön laiturikortteleihin.

Kaikenlaisia koiruuksia tuli hoidettua, toiset aika jäätävässä kunnossa, kuten Lakan.

Kesäkuussa oli Puppy Puddle Siargaon vuoden kolmannet Animal Health Dayt. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin helmikuussa ja toinen huhtikuussa.

Ennen Suomeen lähtöä pizzalla staffin kanssa. Kuvasta puuttuu Jayson ja Khristina.

Lamailtiin viikko Hong Kongissa, päästiin myös hieman kävelemään Cheung Chau- saarella, vaikka lämpötilat olivatkin infernaaliset.

Ostettiin kesäauto Mazda. Halvalla.


Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT