Tiedättekö sen tunteen..


..kun vuoden lopussa on sellainen olo, että menipä taas yksi vuosi eikä mitään oikein tullut tehtyä. Sain neuvon ystävältäni, käypä läpi puhelimesi kuvat, niin muistuu mieleen kaikenlaista. Tässä siis kuvia minulta viime vuodelta vol 1.

Ystäväni Jeanne löysi kodin Surigaosta Marvin -koiralle. Marvin löytyi Malinaosta tien poskesta henkihieverissä, mutta toipui yllättävän hyvin!

Koirat lempipuuhassaan. Uudet Nature Kids of Siargaon säkkituolit omittiin nopeasti.

Ensimmäinen Surfing Carabao Towel Shop avattiin, tässä vielä pientä laittoa. Tämän jälkeen kauppa on ehditty jo siirtää toiseen paikkaan ja lopettaa.

Box puppyt 6 kpl löytyivät vilkkaan tien varresta. Suurin osa parantui ja sai uuden kodin. Kaksi pikkuista valitettavasti menehtyi

Tammikuu on business permitin uusimisen aikaa, kunnan Tresure officessa tuli rampattua muutamia kertoja.

Tehtiin paljon piikityskierroksia. Kapi aiheuttaa usein myös pahan silmätulehduksen.

Oho, yht'äkkiä Japanissa. Kaisa menossa hiihtohommiin Hakubaan. Matkalla Uenoon etsimään ystäväni Yukin kanssa talvikenkiä Hakubaa varten ( löytyi ainostaan kokoa 41, mutta hyvin niillä selvittiin, villasukat on keksitty)

Hakubassa lunta riitti. Koimme myös sen ihmeen että Narita Express lentokenttäjuna ei kulkenut lumen takia ( juuri kun Leen piti ehtiä Shinjukussa Hakuban bussiin)

Käväisimme Manilassa työmatkalla. Istuimme lähinnä taksissa ja odottelimme ihmisiä ostareissa. Ja epäilemättä . paljon Yle Areenaa.

Portugalissa työmatkalla vierähti muutama viikko. Cascais, Santa Martan majakka.

Abruzzossa työmatkalla Leader- hankkeen kanssa. Tuttuja työkavereita Suomesta ja Italiasta vuosien takaa Europe Inside Us-hankkeesta ja innostavaa maaseudun kehitys pöhinää. Voisikohan Leader- filosofiaa soveltaa Filippiineillä?

Ja sitten Suomessa Rautaveden maisemissa sielu lepäsi hetken aikaa.

Vuoden hienoin illallinen Näsinneulassa hyvässä seurassa.

Enpä muista milloin olisin viimeksi tuntenut oloni yhtä sivistyneeksi.

Kiitos Jussi ja Hanna!

#Työ #työmatka #NaturekidsofSiargao #Vuosi #katukoirat

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT