Reality- rakentamista


Ensimmäinen uusi mökki on saanut ensimmäiset asiakkaansa. Ei kylläkään aivan suunnitellusti, sillä meille tuli samaan aikaan kolme Mariaa. Yksi Marioista halusi pidentää majoitustaan tekstiviestillä. Merkkasin kalenteriin väärälle Marialle lisäpäiviä. Tästä seurasi se, että viikko ennen Marian tuloa tuli aikamoinen kiire saada mökki valmiiksi jotta Marialla olisi paikka jonne päänsä voisi kallistaa.

Hieman meni turhan tiukille, samaan tapaan kuin reality ohjelmissa. Vain 20 minuuttia ennen asiakkaan saapumista ruuvattiin vielä lukkoja paikalleen ja samalla onnistuttiin samaan ovi sisäpuolelta lukkoon ja kaikki muut olivat ulkopuolella. Sohva ei tullut ajallaan joten kannettiin porukalla meidän sohva Marian terassille. Mikä hauskinta, Maria ei halunnut muuttaa parin päivän jälkeen varsinaiseen mökkiinsä vaan halusi olla koko meillä oloaikansa uudessa paikassa.

Meille napsahti yllätyksenä palkinto erinomaisesta palvelusta, Travel and Hospitality Awards olli sitä mieltä että meidän tarjoama palvelu on ensiluokkaista. ”As you probably know our judging panel began the selection process last week, this is an ongoing process and all the winners across Asia haven’t been finalised. However for your region we have a come to a decision. I am pleased to say that has been selected as our winner for; The Award for Excellence in Service” Samainen taho on mm. Palkinnut Tampereella Torni Hotellin. Tuolta pääsee selaamaan vuoden 2017 voittajia Aasian osalta: https://thawards.com/awards/asia/ Tämän vuoden julkaisu ei ole vielä valmistunut. Mielenkiintoista kuinka pitkälle pääsee kivoilla koirilla, ilmaisilla kananmunilla ja pienillä mökeillä. -Lee-

Valmis Beach Kubo

Maisemointi on vielä kesken

Terassin sohvan kuosit eivät ole sitä mitä piti olla mutta oikeita odotellessa tämä sai kelvata Marialle

Tässä kuvassa puuttuu suurin osa tyynyistä. Ruskea kuosi on se mikä pitäisi olla ulkona olevassa sohvassakin. Inspiraatiota on haettu isovanhempien pitkien kalsareiden värimaailmasta.

Kylpyhuoneen valaistusta, seinää ja kattoa.

Laattaa ylös asti

Olisivat lähettäneet edes tarran jonka voisi liimata koirien kerhohuoneen peilin reunaan.


Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT