Tumma betonilattia


Rakennuksella on sujuu edelleen hyvin. Oikeastaan koko projektista on aika vähän kirjoitettavaa. Ensimmäisen projektin uutuuden viehätys on vaihtunut rutiininomaiseksi tekemiseksi. Se kaikki joka aikaisemmin aiheutti ihmettelyä ja kummastusta on tuttua. Ja tämä kaikki on tietenkin hyvä juttu.

Sadekausikin lähenee loppuaan vaikka tänään näyttääkin olevan kaatosade päivä- 30 min välein tulee älyttömän kova rankkasade joka kestää 15minuuttia ja sitten taas paistaa aurinko. Ensimmäinen talo on lähes valmis ja sisällä pystytään tekemään töitä sateesta huolimatta. Toisen talon perustuksten ja tolppien rakentaminen on käynnissä.

Ensimmäisen talon kylpyhuoneeseen löytyi mustat laatat. Alun perin meidän ei pitänyt laittaa laattoja ollenkaan, useimmat täällä tarjolla olevat laattavaihtoehdot ovat ”mielenkiintoisen” värisiä. Mutta vahingossa silmiin osui marokkolaista laattakuviointia muistuttava kaakeli ja sitä ole vielä riittävästi kaupassa tarjolla niin valinta oli siinä. Uuden talon yleissävy on muutenkin tumma. Makuuhuoneen lattia on grafiitin harmaata betonia. Katsotaan miten lopulta käy, näyttääkö hyvältä vai jääkö yleisilme muistuttamaan halpaa Itä-Eurooppalaista yökerhoa. Talosta nro kaksi tulee sininen / beige. Tai jotain muuta.

-Lee-

Työmatkalla Surigaoon.

Lattian valamista

Valmis lattia

Kattoparrujen valmistusta

Kaartuva katto ja lippa

Katto kaartuu eteenpäin

Talo näyttää jotenkin korkealta ja kapealta tässä kuvassa vaikka on ennemmin leveä. Katon alareunan alle ei mahdu mies kunnolla seisomaan.

Sivusta

Kyykyssä olevasta työmiehestä saa hyvän mittasuhteen katon etäisyydelle maasta.

Toisen uuden talon tolppia

Kylpyhuone

#rakennustyömaa #rakentaminen #Siargao #filippiinit

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT