Kirkko nousee


Rakennusprojekti on sujunut loistavasti. Uskomatonta miten paljon on oppinut edellisestä projektista. Tuntuu että tämä sujuu uskomattoman nopeasti. Projekti alkoi 3,5 viikkoa sitten ja huomenna aloitetaan nipan paikalleen laittaminen. Seinät ovat valmiit sisältä ja ulkoa.

Lattia vielä puuttuu mutta se on tarkoituksella ollut kesken koska ensin pitää tehdä katto valmiiksi jotta voidaan olla varmoja että valu ei mene pilalle sateen takia. Suurin viivästys on sähkötyöt. Niitä ei ole päästy aloittamaan koska sähkömiehellä on perheongelmia mutta eiköhän nekin päästä pian aloittamaan.

Ilmastointi on tulossa, kylpyhuoneen lattialaatat odottavat asennusta, suihku ja wc-pytty on olemassa. Vedenlämmitin on varastossa. Sänky pitää vielä tilata ja päättää minkä värinen lattia tehdään. Itseä houkuttaisi todella tumman harmaa betoni mutta tuleeko liian synkkä?

Myös kasvien istuttaminen on jo aloitettu. Uusi pääsisäänkäynti on on tarkoitus rajata kasveilla jotka peittävät sivuille jäävät talot. Sen on myös tarkoitus kulkea kapenevana polkuna kunnes aukeaa sisäpihalle.

-Lee-

Uusi talo takaa päin.

Ja sivusta.

Sivusta.

Mittatilaustyötä.

Etulippa.

Vanha ja uusi.

Uusi sisäänkäynti lähtee rannasta kapenevana kasvien reunustamana kohti sisäpihaa. Vanha aita saa väistyä. Tosin sen kunto on termiittien takia sen verran huono että taitaa hajota itsekseen.

#rakentaminen #Siargao #betoni

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT