Kivet kannetaan


Taas on yksi rakennusviiko takana. Tällä viikolla vaivana on ollut kovat sateet mutta niistä huolimatta projekti on mennyt eteenpäin. Nyt on lähes kaikki seinät valmiina ja yksi seinistä jo rapattu sileäksi. Lattian tekeminen on lähtenyt käyntiin, se alkoi talon pohjan kivillä täyttämisellä. Ehdotin miehille että jos vaikka hankkisin kottikärryt helpottamaan puuhaa. Kuulemma ovat nykyajan hömpötyksiä ja parempi kantaa kivet hartiavoimin. Tällä viikolla piti käydä Surigaossa hankkimassa lattialaattoja ja kylpyhuoneeseen suihkut ym. Erilaisista asioiden ei niin ennalta-arvattavuudesta johtuen emme koskaan päässeet Surigaoon asti. Uusi yritys huomenna. Kylpyhuoneeseen pitäisi tulla, hiilen mustat laatat, betoninen taso ja samanlainen bambu-seinä kuin aikaisemmissa taloissa. Laattoja ei luultavasti ole enää varastossa kun lopulta päästään Surigaoon. Bambutkin on jo toimitettu tontille ja seuraavaksi ne halkaistaan ja kuivataan. Vedenlämmitin tilattu ja ilmastointilaitteen pitäisi tulla pian. Pihan uudelleen maisemointi on jo käynnissä, ollaan haettu metsästä erilaisia puskia ja puita. Ensi viikolla pitäisi olla lattian valmis ja kattopalkit asennettuna. Tulostavoitteseen pääsy riippuu keleistä ja sähkökatkosten määrästä.

-Lee- - Booking.com jakoi viime viikolla vuoden 2017 pisteplakaatteja. Oltiin saaren paras pisteillä 9.7 / 10.

Kivenpyörittäjien kylä

Hartiavoimin

Kylpyhuone

Seinän tasoitusta

Yksi seinä valmiina

Omaa rantaa

9.7 / 10


Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT