Oli synkkä ja myrkyisä yö


Tänä vuonna sadekausi näytti saapuvan kerralla. Meillä on ollut pitkään kaunista ja sopivan lämmintä. Muutama päivä sitten ilma muuttui aamupäivän aikana kosteaksi ja painostavaksi. Eikä mennyt montaakaan tuntia kun alkoi satamaan kunnolla. Perässä seurasi Kai-tak myrsky joka toi mukanaan kunnon tuulet ja lisää sadetta.

Myrsky on puhaltanut nyt kolmatta päivää. Sähköt pätkivät päälle pois, tälläkin hetkellä ne ovat poissa. Lennot on peruttu eivätkä laivatkaan kulje. Äsken hollantilainen pariskunta lähti lentokentälle koettamaan onneaan, jos vaikka koneet saapuisivatkin. Myrkyn olisi pitänyt jo siirtyä eteenpäin mutta se tuntuu juuttuneen paikalleen.

Koiria myräkkä ei tunnu haittaavan. Niistä on kivaa kun me olemme koko päivän kotona ja ulkona on viileää. Ja kun sataa niin ei tarvitse ryntäillä ulos vartioimaan, riittää kun haukahtaa laiskasti terassilta ja sitten voi jatkaa taas unia. Meitä sen sijaan hieman riepoo sohvalla tehtävät hetkelliset riehumis- / takaa-ajokohtaukset. Moiset riehumiset tavallisesti suoritetaan rannalla sen sijaan että riehuttaisiin ahtaalla sohvalla.

Jouluviikolle on odotettavissa seuraavaa myräkkä. Sen ennustetaan saapuvan 22.12. Sen tulo ei ole vielä varmaa, saattaa olla että menee ohi, ei synny ollenkaan tai sitten saadaan nauttia reippaista joulutuulista.

-Lee-

Harmaata

Surffille

Koirat myrskyn edellä

#myrsky #Siargao #Sade #koirat

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT