Kunnes toisin päätetään


Uusi projekti on edennyt hieman eteenpäin. Aikaa on kulunut drone-lentäjän odottelussa. Kaveri siirsi tuloaan muutamaankin otteeseen. Arkkitehti tarvitsi ilmakuvan jotta uusien mökkien sijoittelu tontille onnistuisi helpommin.

Tällä hetkellä näyttää siltä että rantaan tullaan rakentamaan kolme mökkiä lisää, niissä on yksinkertainen kaareva katto, betoninen lattia ja ehkä myös betoninen terassi. Puinen on myös harkinnassa mutta sen höylääminen nykyisten mökkien vieressä ei houkuta yhtään.

Meillä on asiakkaana sveitsiläinen arkkitehti jonka kanssa olen keskustellut muutamaan otteeseen meidän projektista. Hänelle on erinomaisia ajatuksia ja kysymyksiä siitä mitä olemme tekemässä. Esimerkiksi häntä on harmittanut se että meillä on uskomattoman hieno näkymä mökeistä mutta ihmisillä on usein verhot kiinni. Hänellä on ehdotuksena ikkunoihin asennettavat, tiettyyn kulmaan laitetut puurimat, jotka mahdollistavat sen että aamulla näet sängystä auringonnousun mutta sisälle on hankalampi nähdä. Sen lisäksi hänellä oli loistava ajatus siitä että jos jokainen mökki, nykyisetkin, saisivat omat kulkupolut nykyisten yhteisten sijaan. Mietitään mietitään...

-Lee-

Kylpyhuone on mökin takaosassa. Tuon ratkaisun etu on se että silloin myös taakse saadaan ikkuna tuomaan lisää valoa.

Yksinkertaisella jatketaan

Meidän talot vasemmalla. Sen oikealla puolella näkyy ruskeaa maata ja aita, siinä on uusi tontti. Punainen katto kuuluu naapurin kanadalaiselle majapaikan pitäjälle. Ja oikealla korealainen kauhistus. Ei montaa palmua ole jätetty pystyyn.

#rakentaminen #arkkitehti #Siargao #filippiinit

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT