Arkkitehdin ensimmäiset luonnokset


Aikaisempi olettamukseni kävi toteen. Alkuperäinen arkkitehti vaihtui toiseen. Mutta tilalle ei tullutkaan alkuperäisen arkkitehdin ehdottamaa kaveria vaan nuori nainen Manilasta. Hän piirtänyt muutamia paikkoja täällä joten oli helppo käydä katsomassa hänen aikaisempia töitä.

Tällä kertaa tarvitaan yksi rantamökki jota tullaan monistamaan. Suunnittelussa pitäisi ottaa huomioon se että meillä on toimiva paikka jossa on jatkuvasti asiakkaita ja heille tulisi aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa. Siksi aikaisemmin käyttämäämme puuta tulee mahdollisimman vähän. Puuhan tulee tänne moottorisahalla pilkottuna ja se höylätään paikan päällä laudoiksi. Höyläämisestä lähtee infernaalinen meteli ei käy päinsä.

Pidän nykyisestä kattomateriaalista, nipasta, joka on tehty palmun lehdistä. Se on osoittautunut hyvin vettä pitäväksi ja hengittäväksi materiaaliksi. Nipa-katto tulee enemmän esiin tulevissa mökeissä. Kattolinja tulee alkamaan aikaisempaa alempaa ja siten myös taloista tulee nykyisiä hieman matalampia.

Lattiassa tullaan käyttämään hyväksi havaittua betonia. Lattian valmistaminen betonista nopeuttaa rakentamista ja ennen kaikkea siitä aiheutuu paljon vähemmän melua kuin lattialautojen höyläämisestä. -Lee-

Surfing Carabao, new houses

Luonnos 1

Luonnos 2

Luonnos 3

Luonnos 4

(tämä miellyttää itseäni eniten. Tällä hetkellä. Vaikka muistuttaakin etäisesti Sydneyn oopperataloa. Tai ehkä juuri siksi.)

#rakentaminen #arkkitehti #Siargao

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT