Surfing Carabao vai jotain muuta


Olemme olleet auki vuoden verran ja kuten olen aikaisemmin kirjoittanut on meillä riittänyt asiakkaita ja olemme itsekin viihtyneet töissä erinomaisesti. Tästä rohkaistuneena olemme päättäneet aloittaa Surfing Carabaon laajentamisen. Kohdalle osui onnekas sattuma kun saimme mahdollisuuden hankkia hieman lisää maata nykyisen tonttimme vierestä.

Oman näkemykseni mukaan yksi syistä hyvien asiakaspalautteiden ja heidän viihtyvyyden takana, on pienuus. Olemme pieni majoituskohde jossa omistajat ovat helposti lähestyttävissä. Vaikka alamme laajentamaan paikkaa ei siitä silti olla tekemässä isoa. Yhtenä ajatusmallina on jättää Surfing Carabao sellaiseksi kun on, miksi hyvää konseptia pitäisi alkaa tieten tahtoen muuttamaan ja rikkomaan, ja rakentaa viereen jotain muuta.

Tietenkin tarkoitus on hyödyntää yhteistä keittiötä, lauta- ja skootterivuokrausta mutta rannan mökit olisivat selkeästi erillisiä, esimerkiksi pensasaidalla erilleen jaettuja, nykyisiin verrattuna. Myös ulkonäkö ja hieman myös mökkien toiminnallisuus tulisi muuttumaan. Ei merkittävästi mutta kuitenkin siten että ulkoapäin katsoessa paikat näyttäisivät erillisiltä. Pitäisikö paikoilla olla myös omat erilliset nimensä? Surfing Carabao 2.0? Nimi ehdotuksia otetaan vastaan.

On hauska huomata että rakentamisen kanssa lähdetään liikkeelle aivan samoista asioista samalla tahdilla kuin ensimmäisen projektinkin kanssa. Menin perjantaina tapaamaan arkkitehtia joka piirsi nykyiset talot. Olimme sopineet aikaisemmin viikolla että istumme alas perjantaina. Perjantaina arkkitehti ilmoitti että ei ehdikkään piirtämään kun on kiirettä. Olisit voinut sanoa heti, ei siihen tapaamista tarvita. Hänellä on kuitenkin tuttu joka soittaa samana päivänä ja sovi hänen kanssaan piirustusten tekemisestä. Ei ole miehestä kuulunut mitään. Aikaisemmin olisin jo hermostunut asiasta mutta näin nämä menee, kaikki ajallaan ja kyllä sieltä lopulta joku soittaa vaikka luultavasti joku aivan muu kuin alun perin oletin.

-Lee-

Surfing Carabao Beach

Asiakkaat lähdössä surffille

Asiakkaat lähdössä surffille 2

Surfing Carabao Beach

Rannan nurmikko alkaa olemaan kunnossa

Näkymää uuden rannan puolelta

Surfing Carabao Dogs

Kävelyllä koirien kanssa

#rakentaminen #Surffaus #siargao #filippiinit #arkkitehti #Asiakakkaat

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT