Kesällä Suomeen


Edellisestä postauksesta on kulunut luvattoman pitkä aika.

Syitä ja selityksiä on monia, osa todellisia ja osa keksittyjä. Kiire, huono netti, motivaatio jne. Ehkä suurimpana syynä kuitenkin on että täällä ei ole tapahtunut mitään poikkeavaa. Samoista asioista kirjoittaminen ei oikein jaksa innostaa ja väkisin kirjoitettavan keksiminen on tuntuu typerältä. Asiat rullaavat hyvin eteenpäin ja asiakkaita on riittänyt hyvin. Edelleen olemme palautteiden perusteella (Booking.com asiakasarvostelut) Siargaon saaren paras paikka. En usko että teemme mitään ainutlaatuista taikka olisimme paljon muita parempia, sen sijaan uskon että olemme onnistuneet löytämään, tai oikeastaan toisin päin, meidät onnistuu löytämään ihmiset jotka haluavat tulla meidän kaltaiseen paikkaan.

Sasa kävi parin viikon vierailulla. Pari viikkoa meni uskomattoman nopeasti. Tulimme samalla lennolla Sasan kanssa Cebusta sillä meidän lento oli peruuntunut huonon sään takia. Olimme Sasaa vastassa Cebun lentokentällä josta menimme yhdeksi yöksi hotelliin ennen seuraavan aamun lentoa. Onneksi sää parani ja lento seuraavana päivänä pääsi lähtemään. Sasa vaikutti pitävän paikasta ja saaresta; Sasa lupasi kirjoittaa blogiin oman näkemyksensä. Toistaiseksi sitä ei ole vielä kuulunut. Vetoaa koulukiireisiin.

Ensi kesänä pääsemme käymään Suomessa. Omalla kohdallani siitä onkin vierähtänyt jo yli 1,5 vuotta. Suomessa käynnin mahdollistaa Petra. Hän on tulossa tänne pitämään huolta koirista ja Surfing Carabaosta siksi aikaa kun olemme poissa. Laitoimme työpaikka hakemuksen Facebooking Surf Suomi ryhmään ja saimme yllättävän paljon hakemuksia. Oletimme alunperin että saisimme muutamia hakemuksia mutta sähköpostiin tuli lopulta kymmeniä hakemuksia. Valinta ei ollut helppo mutta jälkeenpäin ajatellen aika itsestäänselvä. Petra vaikuttaa mielyttävältä ja mukavalta henkilöltä kenen kanssa on helpop tulla toimeen. Ehkä hän kirjoittaa, en ole kysynyt, muutaman rivin tänne blogiin siitä miltä hänen näkökulmastaa tuntuu pyörittää majoituspaikkaa Siargaolla.

Itsellä ei ole varsinaista koti-ikävää tai en oikein kaipaa varsinaisesti Suomea mutta muutamia asioista siellä on ikävä. Kaisan vanhempien kotipaikan Hunkkelin saunaa, jogurttia, tuoremehua, juustoa ja omaa rauhaa on on todella kova ikävä. Kesän aikana pitää hoitaa muutama tärkeä juttu mutta niistä kirjoitan sitten myöhemmin.

Seuraavana haasteena meillä on paikan kehittäminen eteenpäin. Vaikka asiat ovat tällä hetkellä hyvin niin se ei tarkoita etteikö jotain voisi tehdä paremmin tai etteikö jotain voisi aina tehdä paremmin. Meillä on rakentamatonta pinta-alaa jäljellä noin 40% joten jotain sille pitäisi tehdä, ei sitä tyhjänkään kannata pitää.

-Lee-

Meidän rannasta

Kaisa kaatosateen kastelemana kangaskaupassa Surigaossa

Surigaolaisessa taksissa kuljettamassa kaasuliettä ja tiskiallasta

Keitiönpöytä puusepällä

#Siargao #filippiinit #työ #Asiakas #Päivitys

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT