Kookos-spesialisti


Nyt rakentaminen on oikeasti loppumassa kokonaan. Kun aikaisemmin kerroin että viimeisiä viedään niin nyt tulevana lauantaina rakennusmies juo viimeiset rommit terassilla. Jäljellä on enää hyttysverkkojen asentaminen ison talon kylpyhuoneisiin, parin hyllyn tekeminen ja viimeistelymaalausta jonka itse hoidan.

Villa Amakanin lattiasta tuli hieno. Vaikka se on aika erilainen kuin ajattelin alun perin. Halusin että siitä olisi tullut samanlainen kuin etumökkien hieman mattapintaisesta vahatusta lattiasta mutta joku oli ymmärtänyt jotain jossain kohtaa jotain jotenkin jollaintavalla eritavalla ja lattiaan vedettiin kaksi kerrosta kovaa epoksilakkaa ja nyt mattapinnan sijaan se on todella kiiltävä. Onhan se aika näyttävän näköinen ja tuo aika paljon enemmän valoa sisälle kuin mattapintainen. Nähtäväksi jää miten kiiltäväpinnassa jää näkyviin naarmut ja kolhut.

Villa Amakan odottaa kalusteita. Niiden kanssa on mennyt yllättävän pitkään mutta toisaalta on tyytyväinen että huonekalut ovat olleet poissa rakennussotkun keskeltä. Sohva tuli pari päivää sitten ja nyt istuintyynyt on viety päällystettäväksi ja verhot ommeltavaksi. Yläkerran terassin pöytä on vielä bambuina kuten myös alakerran pöytä. Toinen puolisko surfilautojen telineestä tulee maanantaina. Sitten onkin aika ottaa kunnon kuvat Villa Amakanista ja laittaa se myyntiin.

Asiakkaiden osalta on mennyt yllättävän kivasti. Tähän asti meillä on ollut ihmisiä Etelä-Afrikasta, New Yorkista, Lontoosta, Espanjasta, Filippiineiltä ja Australiasta. Hienointa on ollut se että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Kookos-spesialisti John nauttii vieraiden suurta suosiota, tarvittaessa hän kiipeää palmuun hakee tuoreet kookospähkinät juotavaksi ja syötäväksi. Johnilla on loistava kyky löytää puista parhaat pähkinät. Eikä ihme, sillä hänen perheellä on iso kookostila.

Aallot ovat olleet hieman outoja. Vaikka nyt on alkamassa isojen aaltojen kausi niin isommat aallot ovat olleet vain käymässä. Surfikilpailuja on jouduttu siirtämään pariin otteeseen aaltojen pienuuden takia. Ja sitten kun aallot ovat saapuneet ovat ne olleet isoja. Maanantaina aamulla onnistuin saamaan tähän isoimman aaltoni. Kokoa en osaa sanoa mutta sen tiedän pelkäsin perhanasti että se rysähtää niskaan. Ennuste kuitenkin näyttää aaltojen osalta hyvältä ja joka vuosi ne ovat tulleet, niin varmasti tänäkin vuonna.

-Lee-

Surfing Carabao went surfing

Maanantai-aamun työpäivä

Tasaista riutan tällä puolen, horisontissa näkyy isommat aallot

Veneessä

Road to Dapa

Matkanvarrelta pankkiautomaatille

Surfing Carabao, Villa Amakan

Villa Amakanin alakerran terassin väliovi

Surfing Carabao, Villa Amakan

Terrassin kiiltävät lattialaudat

Surfing Carabao, Villa Amakan

Sohva odottaa tyynyjä

Pasi sadepäivänä

Eero murjottaa kun ei ollut aamiaiseksi tuorettaa tonnikalaa tai edes maksapateeta.

Eero odottaa uutta ninja-kaulapantaa Japanista.

#Siargao #beachhouse #surfingcarabao #filippiinit #rakentaminen #surffaus #kookos

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT