Täällä taas


Kirjoitustaukoon on syynä yksinkertaisesti kiire ja päänsisäinen sekametelisoppa. Aikaa avaamiseen ei ole enää montaa päivää ja ensimmäiset testiasiakkaat Antti, Sari ja Touko ehtivät jo tulla lomailemaan. Kun kaikkeen rakennus-sisustus-pihansiivous-kalabaliikkiin otetaan mukaan erinnäiset koirahuolet ja Kaisan sairastuminen vihurirokkoon, on tuloksena se, että aikaa, saati keskittymiskykyä, ei tunnu olevan mihinkään.

Etumökit on sisustettu jo lähestulkoon valmiiksi. Epätoivoisilta tuntuvat kangasvalinnat tuntuvat osuvan kuitenkin hyvin kohdalleen. Tigbaw- verhot on saatu asennettua ja suojaavat nyt hyvin terasseja sateellakin. Rehellisesti sanottuna: alkaa näyttää aika mukavalta!

Olemme tehneet pari huippuunsa hiottua täsmäiskua Surigaoon. Suunnittelua on tarvittu, sillä nopeampi Fortune Angel laiva on ollut huollossa ja ainoaksi kulkuvälineeksi on jäänyt hitaampi autolautta eli roro. Rorolla tehokasta aikaa perillä jää noin kaksi tuntia, joten siinä saa sauhuta triciclolla ja jeepneyllä ristiin rastiin aika haipakkaa jotta saa asiat hoidettua.

Koiria on myös kuljetettu edestakaisin milloin minkäkin vaivan takia, milloin laatikossa, häkissä tai kassissa. On myös ollut iso koiriin liittyvä suru, mutta siitä tuonnempana. Se on vielä vähän turhan lähellä.

Pasi on jo hyvässä kunnossa.

Pasi taas terveenä ja iloisena.

Puuorkidea kookospähkinäruukussa.

Mummin verhoista tuli hienot tyynyt terassille.

Uuno ja Pasi

Eero ja Papi rannalla

Pötköttelyä riippukeinussa

#Siargao #surfingcarabao #koirat #raken #filippiinit #mökki

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT