Surfing Carabao nousee


Tänään aamulla lähdin kylän kapteenin kanssa suunnittelemaan Surfing Carabao koripallojoukkueen asuja. Lopputuloksena päädyimme valkoiseen asuun joiden rinnassa lukee Surfing Carabao beach houses. Selkään tulee ilmeisesti nimi tai numero ja pienellä Surfing Carabao logo never grows old tekstillä. Ilmeisesti logo ja teksti ovat hyviä koska myöskin nuorison mielestä ne olivat loistavia.

Tämän lisäksi kävin viemässä moottoripyörän määräaikaishuoltoon. Öljyn kanssa sille tuli hintaa 6 euroa. Huoltoa odotellassani löysin loistavan katukeittiön Dapasta. Eräänlaisia kevätrullia ja mykyjä jotka on täytetty possulla ja valkosipulilla. Yhdessä kylmän kaakaon kanssa ne maksoivat reilun euron. Myöhemmin iltapäivällä kävin syömässä riisiä, munakoisoa etikassa ja friteerattua kanaa sekä mango shaken. Tämä kustansi 2,5 eur.

Tällä kertaa jutut jäävät vähemmälle mutta alla tuoreita kuvia rakennukselta. Muuten siellä sujuu hyvin mutta puun saamisen kanssa on ongelmia. Kovasti odottamani puu lattiaa varten ei ole saapunut.

-Lee-

Bermuda nurmikon pitäisi kasvaa yhteen n. kuukauden aikana. Kuvan tuntematon koira liittyy siten asiaan että se käy pissalla monta kertaa päivässä noiden Kiinan bambupensaiden luona.

Katot alkavat valmistua.

Wall of Surfing Carabao

Kylpyhuoneen takaseinä. Seuraavaksi se pitäisi lakata. En ole vielä löytänyt mattapintaista lakkaa, kiiltävää kyllä löytyy.

Omasta mielestäni ulkonäöllisesti aika onnistunut juttu.

Surfing Carabao

Kolmikko kuvattuna takaa.

Surfing Carabao

Bambuseinä keventää talojen olemusta. Oikealla vesitankki joka EI jää tuohon.

Työturvallisuus kuva osa 19. Aivan kuin jojolle puhuisi. Päivän on suojalasit ym turvavarusteet käytössä, seuraavavana päivänä mennään taas hyvällä tuurilla ja sandaaleilla. Vahinkoja tähän asti nolla.

Kiinnitäthän itsesi edes köydellä? -En.

Kattomies.

#Siargao #filippiinit #rakentaminen #surfingcarabao #majoitus #talo

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT