Katto-Kassinen


Viimeksi kirjoitin siitä kun rakennuksella on hieman odottava fiilis. Nyt on viimepäivien aikana menty taas vauhdilla eteenpäin.

Kaisan lauta on työnalla. Kuten oma lautani niin myös Kaisan lauta tulee olemaan long board, sillä tulee olemaan mittaa 9.0′ eli kyseessä on reilun kokoinen lauta jolla pitäisi päästä nauttimaan hieman pienemmistä aalloista. Itse olen päässyt kuluneen viikon aikana muutaman kerran aalloille. Sasa-94 on toiminut hyvin vaikka hieman se vaati totuttelua. Selkeästi Sasa-94 tykkäisi jos aalloissa olisi enemmän vauhtia.

Tänään kaupungilla on hulinaa käynnissä sillä paikallisessa urheiluhallissa järjestetään isot kukkotappelut. Meidän Yleismies, Dominic, osallistuu kisoihin. Hänellä on neljä kukkoa joista yksi on varakukko. Dominic odottaa kisoilta paljon sillä niitä varten hän kävi eilen mm. manikyyrissä. Yksi kukoista oli vielä ilman taistelunimeä ja Dominic kysyi eilen että sopiiko jos hän antaa yhdelle kukolleen taistelunimeksi Surfing Carabao. Itse en halunnut mennä katsomaan kisoja mutta halusin kuitenkin osallistua jotenkin tähän tapahtumaan. Kävin lyömässä vetoa 400 pesoa Surfing Carabaon puolesta.

Tällä viikolla on tehty ensimmäisen mökin kattoa. Olen sanonut tämän monta kertaa aikaisemmin mutta näiden kavereiden ammattitaito on hegästyttävä. Katon puupalkit ovat upeat. Liitokset tehdään tarkasti ja sovitetaan hienosti yhteen. Tarvittaessa palkkeja jatketaan V-liitoksilla. Myös nipa-palmun / bambun lehdet on toimitettu paikalle.

Harmituksena on se että tilaamaani ilmastointilaite on kohta 10 päivää myöhässä. Olisi aika aloittaa sen asennukset.

-Lee-

Kaisan lauta

Laudan valmistuminen kiinnostaa.

For Kaisa

Sasa sai evän.

Tämän hetkinen asuinpaikka. Pieni, 12m2 yksiö on vasemmalla ylhäällä.

Rakennusmies polulla macheten kanssa.

Kaisa samalla polulla.

Katto edestä.

Katto sivusta.

Kattomateriaaleja

#Siargao #filippiinit #philippines #rakentaminen #katto #nipa #cocosurf #customsurfboard #surfingcarabao

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT