Uuden vuoden fiiliksiä


Vuoden viimeinen päivä on käynnissä. Onpahan ollut melkoinen vuosi meidän perheessä. Työpaikkoja on tullut ja mennyt, perustettu yrityksiä, asuntoja myyty ja itse olen tehnyt töitä 14 eri maassa. En edes ala laskemaan paljonko ollaan lennetty ympäri palloa. Ai niin ja ostettu tontti Filippiineiltä. Ja aloitettu rakennusprojekti. Ja vähän niin kuin muutettu tänne. Ainakin nyt toistaiseksi :-) Kohtalaisen paljon tapahtumia siis yhdelle vuodelle.

Ja nyt tuntuu todella hyvältä. Väliaikaisen kämpän keittiössä juoksee rotta, viime yönä heräsimme jättiläistorakan rapinaan ja kaikki vaatteet haisevat märälle, eikä tavaroille ole mitään paikkaa mihin laittaa, mutta tuntuu vaan todella hyvältä.

Totta kai odotamme omaan kämppään muuttoa kuin kuuta nousevaa, mutta joka päivä on niin paljon asioita joista olla tyytyväinen. Eilen olimme yhden rakennusmiehen äidin synttäreillä Dapan tien varressa. Rouva päivänsankari grillasi takahuoneen avokeittiössä kalaa, Leen piti kunniavieraana syödä isoimmat ravut ja karaokelaite alkoi vinkumaan korviasärkevästi, kun minä ja japanilainen tuttavamme Sonoko olimme vihdoin päättäneet laulaa Carpentereita.

Tänään aamulla lähdimme uuden vuoden aaton kunniaksi pitkästä aikaa aamusurffille Dakoon. Hieno aamu, kivat aallot, tyytyväisiä ihmisiä ja mieletön maisema. Jos voittaisi lotossa niin haluaisin kyllä asua tällaisessa paikassa.

Ai niin, mehän asutaan jo.

Huikeaa on se, että vaikka vuosi 2014 oli mieletön ja tämä päättyvä vuosi kohtalaisen päätön, voi vuodesta 2016 odottaa vielä suurempaa seikkailua.

Seikkailuun kuuluu tietysti sekä ylämäkiä, että alamäkiä, mutta parasta on se että ei edes malttaisi odottaa päästä näkemään, miten tässä kaikessa käy.

Loisteliasta uutta vuotta 2016 kaikille!

Polku rantaan käy palmumetsän halki.

Kanssamatkustaja

Kaisan surffiope, Balong.

Tyyntä myrskyn edellä.

Naapurin uusi koira.

Uuden vuoden tukka.

Kasviksia torilta.

#Siargao #parturi #surffaus #aalto #filippiinit #koira

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT