Pyhäpäivä


Eilen oli sunnuntai ja tänään pyhää jatketaan kansallisella vapaapäivällä. Pyhän on ansainnut Andres Bonifacio, joka on filippiiniläinen kansallissankari joka johti kapinaa espanjalaisia vastaan. Tämä tarkoittaa sitä että käytännössä kaikki, nekin paikat jotka ovat normaalista sunnuntaisin auki, ovat kiinni. Myös pankkiautomaatti on kiinni.

Tapahtumien osalta on ollut hieman köyhää. Suuremmilta ihmeiltä ja tapahtumilta on säästytty. Olen yrittänyt opetella tonnikalan leikkaamista. Nuo pari jotka olen torilta ostanut ovat olleet yllättävän hankalia saada fileeksi. Niissä tuntuu olevan isojen luiden lisäksi ärsyttäviä pieniä ruotoja. Lähiravintolan, kokki / surffauksen opettaja, Piru lupasi näyttä miten tonnikala pistetään nätisti lihoiksi.

Ohessa kuvia paikallisesta yritystoiminnasta ja pari muuta kuvaa.

-Lee-

Bensa-asema. Tälläisiä bensikisä löytyy kymmeniä parinkymmenen kilometrin matkalta.

Kotoakäsin tehtävää yritystoimintaa. Tarkempi kuva alempana.

Ei suutari vaan sandaalikorjaamo.

Pakokaasupäästöjen mittausta / autojen jonkinlainen katsastus.

Ravintola.

Sähkömittareita.

Onkohan katsastettu?

#Siargao #pyhäpäivä #saari #kiinni #auto #filippiinit

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT