Piirustusten tutkimista junassa


Sain pari päivää sitten Cuscossa Leeltä käskyn katsoa blogia. Meillä oli ryhmän kanssa aikainen lähtö, ja aamulla on aina kaikkea häsäämistä, joten ehdin avata sen, mutta en sen kummemmin katsoa tarkempaan.

On aika huikea fiilis avata kone Andean Explorer junassa matkalla Cuscosta Punoon, ja löytää sieltä ensimmäiset piirustukset mökeille. Siellä ne nyt ovat. Tuntuu varmasti hullulta kun sanon, että taas projekti muuttuu konkreettisemmaksi omassa päässäni. Eikö sen nyt jo tässä vaiheessa pitäisi olla suhteellisen konkretisoitunut? Mutta kun suurimman osan syksyä olen ollut matkalla ympäri maailmaa asiat jotenkin hämärtyvät. On vaikea hahmottaa oman projektin kehittymistä trooppisella saarella Filippiineillä, kun samalla kiitää halki ylätasangon kohti Titicaca-järveä.

Andean Explorer- juna Cuscosta Punoon.

Junan terassilta jossakin keskellä ei mitään.

Aamu Titicaca-järvellä

#AndeanExplorer #Puno #Titicaca #piirustukset

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT