Perspective A


Täällä on pidetään tänä viikonloppuna kiten Filippiinien osakilpailu. Järjestäjillä on aika hyvä tuuri, muuten ollut aika vähän tuulta mutta juuri tänään ja huomenna tulee hyvin. Heräsin itse aamulla klo 4.40 ja menin lauta kainalossa rantaan vain todetakseni että tuulee liikaa ja aallot ovat pelkkää sotkua. Hyvä kiteilijöille!

Tänään sain toiset laskelmat. Ensimmäinen arvio tuli käytännön rakennusmieheltä ja tämänpäiväisen sain arkkitehdiltä. Laskelmissa ja heidän tavoissa esittää asioita on valtavia eroja. En ole vieläkään hankkinut sitä punaviinipulloa, jokohan nyt olisi aika levittää kaikki paperit ympäriinsä ja tutkia vaihtoehtoja. Heti alkuuun yksi yllätävä asia, pikaisella vilkaisulla, on se että sen rantamökkien ja taaempana olevien kaksi- kerroksisten mökkien alustavassa kustannusarviossa ei ole merkittävää eroa. Ja tällä tarkoitan muutama tuhatta euroa.

Itse pidän valtavasti edellisessä postauksessa esitellystä Perspective A- mökistä. Siitä kun leikataan hieman korkeutta pois niin alkaa olemaan aika hyvä. Perspective B sen sijaan tarvitsee reilusti muokkaamista. Vaikka pidän sen ulkonäöstä en löydä sille oikein käyttöä sellaisenaan majoituskäyttöön. Alkuperäinen terassi mökin katolla-suunnitelma tarvitsee uudelleen miettimisen jos sen aikoo täällä järkevästi toteuttaa. Sitten on vielä käytännön rakennusmiehen yksinkertaisempi ratkaisu. Menen huomenna iltapäivästä kuuntelmaan kokeneemman näkemystä, La Luna -resortin omistaja ja rakennuttaja Lino on luvannut kanssani perehtyä suunnitelmiin.

Onneksi ei ole kiire eikä mitään pakkoa saada homma alkuun nyt heti.

-Lee-

Siargaon rantamuotia tämän viikonlopun ajalta. Kyseessä ei ole uskonnollisesti aattelinen uimari vaan saksalainen kite-kilpailija joka oli käräyttänyt itsensä pahasti auringossa.

Kisat käynnissä

1+1/2*5 = öööö siiten toi, mikä palkki... eikun tuki... putki?

#siargao #filippiinit #piirustukset #kite #rakentaminen #arkkitehti

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT