Kanan lento


Olen jatkanut kartoittamista, olen ollut kyselemässä eri mieleipiteitä, keskustelemassa oikeasta ja väärästä tavasta rakentaa. Kenet voi palkata, ketä ei. Jos tekee sopimuksen onko siitä oikeasti mitään hyötyä jos rakentaja vain katoaa? Entä mistä saan tarvikkeita? Entä rakennusmiesten työkalut? Sekä sekalainen määrä erilaisia näkemyksiä lähes kaikkeen. Kaikesta sekamelskasta alkaa hiljalleen löytymään ideaa ja oikeita henkilöitä. Ehkä.

Olen nyt käynyt keskustelua vanhemman herrasmiehen kanssa joka on keskittynyt enemmän tekniseen piirtämiseen kuin varsinaiseen suunnitteluun. Vanhalla ketulla on kuitenkin kokemusta ja näkemystä jota nuoremmilla kavereilla ei ole. Olen jo nyt saanut häneltä hyviä käytännön vinkkejä kaivon ja septitankin sijoitteluun.

Viimeksi kun istuin papereiden äärellä hänen toimistossaan (lue: keittiönpöydän ääressä) lensi ovesta sisään kana. Kana kiersi kaakattaen pitkin keittiötä ja levitteli kaikki paperit sikin sokin. Olin ainoa jota kyseinen tilanne näytti kummastuttavan. Kana häädettiin takaisin pihalle ja paperit kerättiin lattialta takaisin pöydälle. Ja keskustelu jatkui kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mutta oikeastaan mitään ei tapahtunut, kana kävi vain kylässä.

-Lee-

Palaveri toimistossa

#palaveri #filippiinit #siarg #arkkiteh #suunnittelu #rakentaminen

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT