Monenlaista säätöä


Tänään on ollut touhukas päivä. Kaikenlaista pientä ja isompaa tekemistä mikä on vaatinut huomiota. Koska soittaminen on suomalaisella liittymällä täällä on älyttömän kallista eivätkä paikalliset pysty soittamaan minulle täytyi minun hankkia paikallinen liittymä. Nyt taskusta löytyy perinteinen mummo-puhelin ilman mitään hienouksia. Näytön alaosassa lukee Nokia. Se oli halvin mitä hyllystä löytyi.

Aikaisemmin kadonneen arkkitehdin tilalle on löytynyt uusi ehdokas. Kävimme herran kanssa katsomassa tonttia ja juttelemassa näkemyksistä. Edelliseen verrattuna kaverilla on käytännönläheisempi suhtautuminen, asioita ajatellaan materiaalien ja kustannusten kautta. Isommat näkemykset ovat meidän vastuulla. Samalla hyvä ja huono. Hyvää se että häneltä saattaisi saada tarkat kustannuslaskelmat. Huonompi homma että ulkonäkö on meidän vastuulla.

Eilen illalla kävin palaaveeraamassa rakennusmestarin kanssa. Palaveri sujui mukavasti. Kaverit olivat keksineet jostain että länkkärit juovat palavereissa kahvia joten minullekkin sellaista tarjottiin. Siinä sitten istuttiin lattialla kahvikupit kädessä ja mietittiin rakentamista ja sen saloja.

-Lee-

Täällä on kyntäminen käynnissä.

Sade ei näytä haittaavan työntekoa.

Ei taida tämä kuljetus ihan täyttää kaikkia suomalaisen viranomaisen asettamia kuorman kuljettamiseen liittyviä määräyksiä.

Paria tuntia myöhemmin sää näytti tältä.

Rantakadulla on mukavan rahallista. Mangot roikkuvat tangossa.

#filippiinit #Siargao #rakentaminen #kuljettaminen #mango

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT