Ei ole matkaa ilman mutkia


Lentoni piti lähteä tänään Helsinsingistä Frankfurtin kautta Souliin. Eilen illalla tuli tieto että Lufthansan lakon vuoksi molemmat lentoni on peruttu. Samassa pyydettiin ottamaan yhteyttä Lufthansan asiakaspalveluun. Heidän verkkopalveluista ei ollut mitään hyötyä. Suomen asiakaspalvelu oli mennyt kiinni aikaisemmin eikä Saksan asiakaspalveluun päässyt läpi. Lufthansan sivuilla on mahdollista saada rahat takaisin mutta siitä ei oikein olisi apua tässä tilanteessa.

Itselleni ei ole juurikaan merkitystä mihin aikaan olisin perillä tai kauanko lento kestäisi mutta Siargaolle on päästävä. Aloimme Kaisan kanssa soittamaan erimaiden Lufthansan sivuilta löytyviä asiakaspalvelulunumeroita läpi. Lopulta Islannista vastattiin ja lyhyen keskustelun jälkeen minut bookattiin lentämään SAS:lla

Tukholman kautta Hong Kongiin ja sieltä Cebuun. Hyvä juttu tässä on se että tällä tavalla säästän lähes vuorokauden matka-ajassa koska minun ei tarvitse odottaa koneen vaihtoa Soulissa 21 tuntia.

-Lee-

#lufthansa #matka #lentäminen #lakko #sas

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT