Juustohöylä


Tämä on viimeinen yö Punavuoressa. Täällä on ollut mukava asua ja koti, narisevine lautalattioineen, on tuntunut kivalta kodilta. Ostaisinko tämän asunnon uudestaan? Kyllä ja mielelläni.

Vaikka emme tule tarvitsemaan paljoakaan tavaroita mukaan, kuitenkaan kaikkea ei järkeä ostaa paikan päältä. Onneksi löysin palvelun joka kuljettaa isohkoja laatikoita Filippiineille. Olen yrittänyt keksiä mitä siihen oikeasti olisi järkevää laittaa. Laatikko tuntuu turhan isolta jotta saisin sen täyteen tavaraa. Mutta toisaalta turhan pieneltä jotta sinne voisi laittaa oikeasti isoja tavaroita.

Meiltä löytyy hyvät kattilat ja paistinpannut joten täytin laatikon pohjan keittiötavaroilla. Sitten menikin vaikeaksi, mitä minä oikeasti tarvitsen siellä? Vaatteita? Ei, kaikki tarvittavat vaatteet ja vähän enemmän menee reppuun. Purjelauta? Ei mahdu. Huonekaluja? En tarvitse eikä mahdu. Taisin tilata laatikon vähän turhaan. Päädyin lopulta laittamaan laatikkoon kiten, sekä lisää ei niin tarpeellisia keittiötarvikkeita. Juuri kun olin saanut paketin teipattua kiinni tajusin että astianpesukoneessa oli juustohöylä. Enhän minä voi laittaa pakettia matkaan ilman Fiskarsin juustohöylää joka leikkaa juuri sopivan paksuisia siivuja leivän päälle.

-Lee-

#filippiinit #Siargao #juustohöylä #muutto #pakkaaminen

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT