Kiinaa ja suunnittelua


Tömähdettiin melkein samaan aikaan Suomen kamaralle tuossa reilu viikko sitten. Lee Siargaolta ja minä Slovakiasta. Itseasiassa selvisi vasta tulopäivänä, että koneemme laskeutuvat kymmenen minuutin välein samana yönä, olin itse kuvitellut, että ehdin kotiin päivää ennen. Siinähän sitten hortoiltiin Helsinki-Vantaan Alepassa, Lee aikaeroväsymyksestä solmussa ja minä kolmentoista päivän työputkesta mutkalla.

Ensin lepäiltiin pari päivää, mutta sitten alkoivatkin jo kaikenlaiset käytännön asiat painaa päälle. Käytiin allekirjoittamassa Helsingin asunnon myyntipaperit, läheteltiin viimeiset rahat Filippiineille ja istuttiin alas piirtämään kuvia mökeistä. Suunnitteluun saimme apua myös ihan oikealta arkkitehdiltä, lapsuudenystävältäni Mikolta.

Nyt edessä on itselläni lähtö Kiinaan työmatkalle ja Lee jää vielä hetkeksi Helsinkiin sumplimaan omia bisneksiään. Ajatukset ovat kuitenkin vahvasti jo uudessa kodissa ja pakkohan siitä nyt on jo alkaa puhua. Koko homma tuntuu vieläkin sellaiselta tulevaisuuden haaveelta, mutta kyllä se vain on hitto konkretiaa. Kohta ei ole enää Suomessa kotiakaan, joten pakko se on vain tajuta että here we go! ( tosin vielä ennen sitä kotiin pääsyä minä menen sinne Kiinaan ja pari kertaa Etelä-Amerikkaan...mutta SITTEN olen visusti Siargaolla).

Keltainen vuori- kuva Flickristä

#Siargao #Kiina

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT