Karnevaalit


Viikonlopun aika ei ihmeitä tapahtunut. Aita alkaa olemaan valmis ja sitten on vuorossa kaivon ja septitankin tekeminen. En ole aivan selvillä että saako ne tehdä oikeasti ennen rakennuslupaa vai ei. Muut tekevät sen silloin kun sattuu huvittamaan mutta itse olen ajatellut noudattaa pykäliä ja sääntöjä mutta voi olla että erikseen on yleiset käytännöt ja viralliset säännöt.

Tänään oli General Lunassa hulinaa normaalia enemmän. Ajoin keskustaan pikaiselle lounaalle mutta se venähti aika paljon pidemmäksi kuin alun perin olin suunnitellut. Lounaspaikkani oli kirkon vieressä ja lounaan aikana alkoi kuulumaan rumpujen pauke ja torvien soitto. Ohi alkoi pyyhältämään värikkäästi pukeutuneita tanssijoita.

Skootteri oli jumissa karnevaalin keskellä joten en päässyt lähtemään. Ei se kyllä yhtään haitannutkaan, kulkuetta oli mukava seurata.

Käynnissä on ollut jo useamman päivän ajan jos jonkinlaista festivaalia ja kinkeriä, en ihan tarkkaan tiedä mitä kaikkea juhlitaan mutta asiaan kuuluu ainakin kuvernöörin vierailua, ihmisten kodit ovat auki kaikille ja niihin voi mennä aamiaiselle, kylien välisiä tanssi- ja kauneuskilpailuja, surfikisoja ja monenlaista pienempää tapahtumaa. Muuten rauhallinen General Luna on jopa kärsinyt skootteriruuhkista.

Alla kuvia päivän tapahtumasta.

General Luna

Tapahtumapaikka

Katutanssin voittaja joukkue

Tanssijoita

Voittajan on helppo hymyillä

General Lunan joukkue

General Luna team

Tulosten odottelua

Tanssija

Kulkueiden edessä kulki kylästä valittu kauneuskilpailun osanottaja

Pukuihin oltiin panostettu

Pyhimyksiä ei sovi unohtaa

Ylävartalon taivuttaminen kuului oleellisena osana kauneuskilpailun virallista poseeramisasentoa.

Loistoa ja kiiltoa

Kilpailun voittaja

Voittajan puku

Voittotaivutus

Tapahtuman järjesyksestä vastasi puliisi

Trumpetisti piti huolen riittävästä melutasosta

Taksi

General Luna taxi

Bussi ja alla huoltomies

#Karnevaalit #siargao #filippiinit #tanssi #kulkue #GeneralLuna

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT