Lakimies ja siivoamista


Näin tänään lakimiehen, tai oikeastaan naisen, Zaran. Kertasin Kaisan aikaisemmin sopimat asiat ja sovimme miten ensi viikolla tehtävä kauppa viedään läpi. Zara oli miellyttävän selkeä sanainen ja vastasi rutinoituneesti kysymyksiini. Ilmeisesti hänen palveluitaan käytetään täällä usein tonttikauppojen yhteydessä.

Huomenna aamulla tapaan ensimmäiset rakennusmiehet. Heidän kanssaan pitäisi saada sovittua tontisiivouksesta. Eli aluskasvillisuus pitäisi saada pois tieltä ja sen jälkeen rakenettua aita tontin ympärille jotta pystyisi paremmin hahmottamaan sen mittasuhteet. Nyt sakea aluskasvillusuus peittää kaiken alleen ja tontin muotoa on hyvin vaikea hahmottaa. Päädyimme aluksi tekemään bambuaidan. Se on kevyt ja helppo tehdä eikä ole myöhemmin rakentamisen tiellä.

Tapasin myös arkkitehtiä, Clement Figuronia. Hän oli rauhallinen kaveri joka oli piirtänyt aikaisemmin täällä muutamia taloja. Tällä hetkellä taidamme me olla suurimpana esteenä asian kanssa etenimiselle, pitäisi osata kertoa hänelle mitä haluamme. Helmpommin sanottu kuin tehty. On helppo katsella kuvia ja todeta että ei tätä eikä ainakaan tuollaista kuin sanoa mitä haluaa.

Aallot ovat edelleen olleet isoja. Tänään aamulla heräsin klo 4.40 ja suuntasin Matanjakin aallolle. Aika turha käynti, ei kovin kivaa, aallot sekavaa perunapeltoa. Huomenna aamulla muut menevät lempiaallolleni, Dakon saaren edessä olevalle hitaalle, oikealle kääntyvälle pitkälle aallolle. Itse menen aamusta seisomaan viidakkoon työmiesten kanssa.

-Lee-

Cloud 9

Crash and burn

Aalloilla on edelleen kokoa

Tuon aallon alla on vettä, arvioini mukaan, noin metri

#siargao #filippiinit #cloud9 #surfaus #surf #rakentaminen #tontti #arkkitehti #kaupat

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT