Huomenna tai sitten myöhemmin


Muutaman päivän ajan olen käynyt katselemassa kaupungintalolla tekniseninsinöörin toimiston suljettua ovea. Nyt selvisi että kyseinen herra on seminaarissa. Luulin että seminaarit kuuluvat vain suomalaisten virkamiesten erityisosaamiseen. Virkamies on takaisin työpöytänsä ääressä maanantaina joten sitä ennen ei kysellä kaupungin näkemystä rakentamiseen.

Huomenna pitäisi tavata ensimmäistä kertaa ensimmäinen arkkitehti kenen kanssa sitten pitäisi jutella arkkitehti-asioita eli käydä läpi sitä miten hän näkee sen miten tontille pitäisi mökit laittaa, yksittäisen asunnon pohjan ja montako niitä pitäisi rakentaa. Toivottavasti kaverilla on myös teknistä osaamista ja osaa kertoa miten sinne saa veden, sähkön ja viemäröinnin. Puhelimessa sovittiin että tapaamme huomenna tai sitten myöhemmin.

Aamuisin on ollut tuuletonta ja herätys on ollut klo 5.30 jotta ehtii nauttimaan sileistä aalloista ennen kuin tuuli tulee sotkemaan niitä. Tänä aamuna oli oman mittakaavani mukaan isoja aaltoja. En osaa sanoa kokoa mutta sen verran kuitenkin että henkilökohtaisesti jännitti meloa niille. 2,5h jaksoin kauhoa ja sinä aikana sain yhden (1) kunnollisen aallon. Se oli isoin aalto jonka olen itse pystynyt pystyssä surfaamaan. Muu aika meni kaatuillen ja vettä nieleskellen.

Iltapäivällä aallot kasvoivat entisestään joten siirryin touhuamaan kameran kanssa.

-Lee-

Kaupungintalo

Kaupungintalo

Kaupungintalo

Kaupungintalo

Cloud 9, Siargao

Cloud 9

Cloud 9, Siargao

Cloud 9

Cloud 9, Siargao

Cloud 9

#filippiinit #siargao #cloud9 #kaupungintalo #rakentaminen #surf #surfaus

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT