Se on myyty


Uutisia Suomesta vaikka olenkin täällä. Viime viikolla saimme tarjouksen asunnostamme. Taisi olla ensimmäinen järkevä tarjous jonka Crape on saanut aikaiseksi. Ennen tätä on ollut, heidän puheidensa mukaan, pitkä jono kiinnostuneita jotka tekevät tarjousksen just kohta nyt mutta sitten katoavat jonnekkin. Yksi kaveri selvitti kaiken mahdollisen remonttien hinnoista alkaen lieden kaasuliittimen laillisuuteen mutta ei sitten tehnyt koskaan tarjousta. Sitten on ollut eräs kaveri joka työskentelee ravintolassa, en tiedä miten tämä liittyy mitenkään asiaan, joka palailee asiaan silloin tällöin ja kyselee onko asunto edelleen saatavilla. Mukana on ollut mystinen "välittäjä Janne" joka on niin kuumana teidän asunnosta koska on asunut siinä että myy sen heti nyt nyt juu juu!

Sitten on ollut muutamia savolaisia vanhempia jotka ovat olleet ostamassa tyttärelleen opiskelua varten asuntoa. Kuitenkin tämä punavuorelainen 60m2 kokoinen opiskelijaboksi ei sitten ole kuitenkaan kelvannut savolaisille tyttärille ja he ovat kadonneet jonnekkin sekä ne lukuisat muut jotka ovat kuumana asuntoon... oma uskoni näihin juttuihin on mennyt ja aikaa sitten. Viikottaisesta välittäjän puhelusta tuli viikottainen vitsi, kuinka monta ostajaa ja tarjoajaa on tällä viikolla on tarjolla.

Yhtä kaikki, viimeisintä pariskuntaa Crape ei onnistunut hukkaamaan savonsyövereihin vaan kiva asuntomme on nyt myyty. Tai siis olemme hyväksyneet ostotarjouksen. Itse pidin valtavasti asunnostamme. Katolla olevat saunatilat ja terassi olivat, varsinkin loppuaikoina, vilkkaalla käytöllä. Taloyhtiöllä löytyy mahdollisuus parkkipaikkaan sisäpihalta. Asia jonka hienoutta on vaikea ymmärtää ennen kuin asuu talvella Helsingin kantakaupungissa. Omalla tavallaan tulee jo nyt ikävä narisevia valkoisia lautalattioita. Kaikkea ei voi saada, mihin sen laittaisi? Onnittelut ostajille hienon kodin hankkimisesta!

-Lee-

Siargao

#kiinteistövälitys #crape #punavuori #myyminen

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT