Frankissa taas vaihteeksi


Lee lähti Siargaolle tositoimiin ja itselläni alkaa nyt kova työjakso. Se alkaa Frankfurtin kentältä, mistäpä muualtakaan. Ohjelmassa on monenmointa patikkaa ja kiertomatkaa, onneksi pääsen kuitenkin ihan ensiksi Italiaan. Luonnollisesti löydän itseni jatkuvasti Frankfurtista, tämä kun on solmukohta niin monelle mannerten väliselle lennolle. Kun laskeuduimme, ajattelin koko ajan vain sitä, miltä tuntuu sinä päivänä kun kaikki tämä maailmalla ympäriinsä meuhkaaminen on ohi, ja olen matkalla Siargaolle, kotiin. Ja mikä parasta, tiedän että Lee on siellä vastassa. Tämä hetki on siis näillä näkyminen tiedossa joulukuussa. Sitä ennen on vielä rymyttävä Eurooppalaisilla vuorilla, käveltävä Kiinassa ja matkustettava kuudessa maassa Etelä-Amerikassa. En tiedä että onko se nyt sitten ihme, että odotan sitä paikalleen asettumista.

Hieman Frankkia mielenkiintoisempi oli tämä Surabayan lentokenttä Indonesiassa. Asiakkaista on aina hyvä pitää huolta.


Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT