Missä on mun passi?


Ensi viikosta on tulossa kiireinen viikko. Arkiset asiat pitäisi saada siihen kuntoon että voin lähteä kuukaudeksi Siargaolle. Päivä sen jälkeen kun itse olen suunnannut kohti Aasia lähtee Kaisa töihin Dolomiiteille. Olemme harkinneet asunnon välittäjän vaihtamista koska nykyisen kanssa ei oikein saa selvää siitä että mistä asunnon myymättömyys johtuu. Hänen mukaansa näytöillä on kävijöitä ja tarjouksiakin pitäisi olla tulossa mutta silti ei mitään tapahdu. Toki reilusti hintaa alentamalla asunnon saisi nopeasti kaupaksi mutta onneksi meillä ei ole akuuttia tarvetta tehdä häitäisiä ratkaisuja.

On mukava huomata kuinka hauskaa tämä blogin kirjoittaminen olikaan. Viime vuoden reissun tapahtumista kirjoittaminen oli hauskaa ja nyt kun on päässyt alkukankeudesta eroon niin alkaa tämänkin päivittäminen tuntumaan hauskalta.

Hienoa on myös se että pian pääsee ottamaan tuoreita kuvia eikä tarvitse käydä lainaamassa viime vuoden kuvapankin tuotoksia.

Huomenna tulee mahdollinen autonostaja katsomaan autoa. Toivottavasti menisi kaupaksi.

-Lee-

- Missäköhän se passi mahtaa olla....?

Singapore 2014

#matka #lähtö #kiinteistövälitys #arki

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT