Puolitoista viikkoa lähtöön.


Nyt on minun vuoroni lähteä Siargaolle. Kaisa lähtee töihin ja omaksi hommakseni jää tonttikauppojen loppuun saattaminen. Helsingin asunto on edelleen myymättä, mutta emme voi pidempään venyttää tontin ostoa. Toki asunnon myymättömyydellä on ollut iso merkitys, mutta myös Filippiinien pään byrokratia on ollut nopeudeltaan melko maltillista.

Lennän syyskuun alussa Hong Kongin kautta Cebuun jossa on tiedossa lyhyt vaihto ja siitä sitten kohti Sirgaota. Siellä pitäisi tehdä viimeiset tarkistukset ennen lopullisia kauppoja, tontin mittaaminen vielä kertaalleen, kaupungin talolla rakennusviranomaisten jututtaminen: -olihan nyt sitten varmaa että tähän saa rakentaa tälläisen... jos kaikki menee hyvin niin syyskuun toisella viikolla meillä pitäisi olla oma pieni pala maata Tyynen valtameren rannalta.

Paluulentoa en ole varannut koska jos siellä tuleekin jotain viivästyksiä papereiden kanssa, niin parempi että ehdin hoitamaan kaikki kerralla loppuun eikä asiat jää enää kesken. Tonttikauppojen jälkeen pitää löytää työntekijät tontin siivoamiasta ja tasoittamista varten sekä ilmeisesti joudun käymään palkulautakunnan juttusilla anomassa lupaa muutamien palmujen kaatamiseen.

-Lee-

Dapa- saaren pääkaupunki

#siargao #filippiinit #rakentaminen #hongkong #dapa

Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT