Mikä projekti? Häh?


Takana on reilu pari kuukautta tiukkaa työntekoa siellä sun täällä ympäri Eurooppaa. Parhaimmillaan en lentokentällä muista, mistä olen lentämässä ja mihin. Vapaapäivä on ollut joskus viimeksi, en muista milloin. Samalla pitäisi ajatella projektia. Niin, ollaan ostamassa maata toiselta puolelta maapalloa. Lakinainen Zaralta tulee asiakirjoja tarkistettavaksi ja pitäisi pystyä tekemään järkeviä kysymyksiä. Aivot ovat siinä pisteessä, että vaativinta mitä työpäivän jälkeen voi tehdä, on lukea hotellihuoneessa iltistä tai katsella Uutta päivää Yle Areenasta.

Viidakkotontti jossakin siellä tuntuu nyt niin kaukaiselta asialta, kun pitää ratkaista monta arkipäivän ongelmaa, niin omaa kuin asiakkaidenkin. Kuitenkin olemme tuohon maaplänttiin laittamassa kiinni lähes kaikki liikenevät varamme ja sitä vartenhan tässä töitäkin tehdään sata lasissa. Tällä hetkellä sitä kuitenkin haaveilee vain omasta sängystä ja salaa toivoo, että kotia ei myytäisi vielä ennenkuin sinne itse ehtii takaisin.

Samalla paras uutinen, joka nyt voisi tulla olisi se, että koti olisi myyty hyvään hintaan.

Pitäisi ajatella palmuja samalla kuin vaeltelee korkkitammimetsissä Portugalin Alentejossa.


Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT