Takaisin aalloille


Ensimmäinen oikea päivä oli siis vielä vapaa, koska tonttia myyvä rouva tuli saarelle Cebusta vasta seuraavana päivänä. Edellisenä iltana Lunan porukat kyselivät lähdenkö aamulla kuudelta surffille ja vaikka olinkin aika poikki sanoin että joo, paitsi jos mua ei näy niin ei tarvitse herättää. Aamulla olin kuitenkin tikkana hereillä ja lautakin saatiin alle. Pääsin siis heti aamua fiilistelemään. Mentiin venellä lähispotille Matanjakille ja voihan pihvi että oli hienoa taas! Ainoa tavoitteeni oli päästä mereen kellumaan ja oli ihan varautunut siihen, ett surffista ei tule mitään, varsinkin kun kyseinen spotti oli minulle uusi ja kaikki sanovat että se on nopea ja vaikea… Mutta sain muutaman ihan hyvän aallon ja olin tietysti ihan fiiliksissä. Hyvin jaksoin pari tuntia surffata, ja sekin oli yllätys. Iltapäivällä menimme vielä Dakun spotille, joten ekana päivänä sain vähän energioita purettua ja se olikin hyvä jatkoa ajatellen…


Arkisto:

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT