• Lee Kasemets

Yllättävän nopeasti


Rakentaminen näyttää tällä kertaa edistyvän paremmin kuin aikaisemmin. Sain työnjohtajalta erikoisen kommentin eilen palkanmaksupäivänä: - ehkä enää kaksi viikkoa niin tämä on valmis.

Normaalisti tämä enää kaksi viikkoa kuuluu siinä kohtaa itsellä on mennyt hermot työn hitauteen ja käyn tiukka sanaista keskustelua työnjohtajan kanssa aikataulujen venymisestä. Tällä kertaa tämä tuli yllättäen ja pyytämättä. Kysyin että onko herra työnjohtaja saanut kenties saanut uuden projektin. Ja näinhän oli käynyt- hän oli saanut uuden projektin saaren kalleimman resortin (hinnat alkaen 1200USD / yö) talojen remontoinnista. Nyt sitten tuli kiire saada oma projektini valmiiksi kun uusi isompi projekti odottaa. Kokonaisuuden kannalta tämä on tietenkin loistava juttu mutta nyt sitten on kova kiire saada kylpyhuoneen laatat, vessat ym toimitettua saarelle.

Ongelmana on ollut toista viikkoa jatkuva kova tuuli ja iso aallokko. Laivat eivät ole liikkuneet ja en ole vieläkään päässyt Surigaoon laattaostoksille. Ison aallokon pitäisi jatkua vielä alku viikon. Myöskin ilmastointilaitteet, huonekalut, tuulettimet ym on vielä hankkimatta koska oletin että tähän menee vielä toista kuukautta. En oikeasti usko että tämä valmistuu seuraavan kahden viikon aikana, tulisi nyt ennen vuoden loppua valmiiksi.

Hämmästystä herätti tällä viikolla se, että eräänä päivänä kun olimme lähdössä Surfing Carabaosta kotiin, paikalle porhalsi skootterilla matkailijapariskunta, joka kysyi että missähän olisi se sellainen hieno ranta. Seisoimme siinä oman turkoosivetisen ja valkohiekkaisen rantamme edessä (joka vielä sillä hetkellä oli juuri sopivasti levätön, eikä vesi ollut liian korkealla eikä liian matalalla herkkähipiäiseen makuun) ja änkytimme jotain sekavaa, että no tässä se tämä ranta on. Mutta mitähän te sitten mahdatte tarkoittaa? Ilmeisesti taas oli instagramin ihmemaailmassa nähty jotain, joka sitten todellisuudessa ei ollut ihan samanlainen.

-Lee-

Jäljellä olevat telineet ovat ulkorappausta varten

Vielä kaksi viikkoa.... tai ehkä kuitenkin vähän pidempään

Tasainen katto

Yksiön ikkunat

Oikealla makuuhuone, vasemmalla kylpyhuone

Kylpyhuone odottaa laattoja

Pasi viettää sadepäivää

Eeron kanssa iltalenkillä

#Siargao #filippiinit #rakentaminen

84 katselukertaa
VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT

© 2015 by Kaisa & Lee