ME:

 

Seitsemän henkiseen perheeseemme kuuluvat:

 

Kaisa, hullu koiranainen, joka matkusti aikaisemmin työkseen, nyt pysyy suurimman osan ajan 20 km säteellä kotoa. Puppy Puddle Siargao- hyväntekeväisyysorganisaation toisena perustajana haaveilee isomman koirashelterin perustamisesta Siargaolle. Tekee satunnaisia työ- ja joskus huvipyrähdyksiä Japaniin ja Eurooppaan.

 

Lee, entinen punavuorelainen konsultti josta on muutamassa vuodessa tullut handyman. Osaa korjata lähes kaiken mikä voi tropiikissa mennä rikki. Tietää kaiken septitankkien rakenteista ja vesipumpuista. Haaveilee rannekelloista ja vapaapäivästä.

 

Eero erikoiskoira, ensimmäinen koiramme, joka tuli meille vain neliviikkoisena rääpäleenä, lahjana puutarhuriltamme Johnilta, on hellyydenkipeä hurja vahtikoira, jota kyläkapteenimme pelkää. Lähes mahdoton valokuvattava.

 

Papi, mystinen viidakkokoira, joka on täysin itsenäinen mutta päättänyt asua meillä. Osaa kietoa kaikki asiakkaat tassujensa ympärille ja rakastaa piehtaroida mädässa mustekalassa.

 

Pasi, Papin pentu, on krooninen tötteröpää, löytää itsensä aina jonkinlaisista ongelmista. Joutui 2017 moottoripyöräonnettomuuteen ja painaa miljoonaa kolmella jalalla, kunnes unohtaa että neljäs jalka on kipeä ja käyttää sitäkin. On myös eksynyt lähimetsään ja lähiravintolaan. 

 

Tiikerikakku tuli luoksemme pentuna viidakosta ja asettui päättäväisesti suoraan sohvalle. On jatkuvassa liikkeessä, juoksee valoa nopeammin, kunnes tulee täysi stoppi. Ärsyttävä ja vastustamaton muiden koirien mielestä.  

 

Lumi on uusin tulokkaamme, kohtelias kippurahäntä, joka kysyy lupaa aina kaikkeen niin meiltä kuin muilta koiriltakin. Riemuitsee patjasta ja sängynalusesta.  
 

Pimu on kuudes koiramme jonka ei pitänyt muuttaa meille. Pimua ei kuitenkaan voi vastustaa ja niinpä raa'an kalapuikon värinen piski-rotuinen neiti muutti meille kuin huomaamatta ja on ottanut paikkansa laumassa ja sohvalla.
 

Niin ja kaikki koiramme siis ovat rotua askal eli filippiiniläinen sekarotuinen katukoira.

 

Eero (1 of 1).jpg

Eero

P_20170331_165327.jpg
06-1-18-0754.jpg

Papi

Pasi

09-12-18-2343.jpg

Tiikerikakku

Lumi (1 of 1).jpg

Lumi

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT