© 2015 by Kaisa & Lee

Lisää arkkitehdin luonnoksia

September 4, 2017

Uusi arkkitehti on yllättänyt positiivisesti- kahdelle tapaa. Ensinnäkin nopeudella ja luvatuissa aikatauluissa pysymisellä. Kumpikaan ominaisuus ei ole tyypillistä paikalliselle tekemiselle. Näiden lisäksi olen yllättänyt hänen moderneista työvälineistä ja työtavoista. Asioita hoidetaan sähköpostilla ja luonnoksia syntyy CAD:lla. Edellinen arkkitehti piirsi tussilla ja viivoittimella. Arvostan kovasti aikaisemman herran toimintatapaa mutta en voi olla iloitsematta siitä että joka kerta kun haluaa jotain muuttaa niin ei tarvitse arkkitehdin perässä pitkin kaupunkia vaan sen saa kätevästi sähköpostiin. Silloin kun netti sattuu toimimaan.

 

-Lee-

 

 

 Versio 1: kaksoiskatto ja puinen terassi sekä puinen rimoitus terassin ikkunoissa

 

 

 Versio 2: kaksoiskatto, betonin terassi, bambusta yläkolmia ja lasiset terssin ikkunat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Versio 3: Yksinkertainen katto, umpinainen terassin kaide ja betoninen terassi. 

 

 

Oma lemppari on jo löytynyt. Se on yhdistelmä noista kaikista.
Mitä mieltä muut ovat?

Please reload

Arkisto:

Please reload

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT