© 2015 by Kaisa & Lee

Nuorison näkemys Siargaosta

May 2, 2017

 

No niin jos vihdoista viimein jättäisin ne tekosyyt syrjään ja saisin oikeasti kirjoitettua tämän postauksen. Niin kuin Lee (isäni) edellisessä kirjoituksessa mainitsi, tarkoituksenani on ollut kirjoittaa blogiin omasta kokemuksestani Siargaolla jo jonkin aikaa, mutta elämä on ollut viime aikoina "kauhean kiireistä". Asiaa ei ole myöskään helpottanut se, että en edes tiedä mistä aloittaisin koko kirjoittamisen. Matka oli mahtava, sanoisinpa jopa, että yksi parhaista matkoista mitä olen koskaan tehnyt, ja koko Siargao ja Surfing Carabao jättää sanattomaksi. Samalla toisaalta taas olisi ihan hirveästi sanottavaa ja kuvia sitäkin enemmän.  

 

Lyhyesti sanottuna fiilikseni Siargaosta on mahtavat. Olen suositellut paikka jokaiselle, sillä itse en ainakaan ole aikaisemmin kokenut mitään niin kaunista ja samalla kuitenkin melko koskematonta saarielämystä, kuin mitä sain kokea Siargaolla. Maisemat ovat päätähuimaavat ja nyt tiedän mistä ne kaikki Pinterest kuvat on otettu, hah! Ihmiset ovat ystävällisiä ja koko saarella vallitsee jotenkin Super hyvä ja letkeä tunnelma, mitä on vaikea näin sanoin yrittää selittää.

 

Ennen reissua pähkäilin, että käyköhän saarella aika pitkäksi, sillä pidän itseäni kuitenkin suhteellisen menevänä ihmisenä ja rakastan kaupungin vilskettä. Toisin kuitenkin kävi, kaksi viikkoa kului luvattoman nopeasti ja saarielämän rytmiin tottui muutamassa päivässä. Kahteen viikkoon mahtui muun muassa surffausta, saarihyppelyä, retkiä Rock Poolseille ja Sugba Lagoonille, saaren kiertelyä mopolla, koirien kanssa peuhaamista, rannalla makoilua ja sen surauksena ihon käräyttämistä, turkoosissa meressä lillumista ja tietenkin isin ja Kaisan kanssa ajan viettoa.

 

Toinen asia joka mietitytti ennen matkaa oli pitkä lento (Tukholma-Lontoo-HongKong-Cebu-Siargao) ja lyhyet vaihtoajat. Matka sujui kuitenkin mutkitta ja yllättävän kepeästi, lukuun ottamatta myöhästymistä Cebu-Siargao koneesta. Päässä pyöri myös ajatus siitä, että kuinka outoa on varmasti nähdä oma isä puolentoista vuoden jälkeen. Mikään kuitenkaan ei ollut muuttunut ja heti ensimmäisen halin jälkeen tuntui kuin ei olisi ikipäivänä kulunut niin kauan aikaa viime näkemisestä mitä todellisuudessa oli. 

 

Kuvien valitseminen oli järkyttävän vaikeaa, joten tässä niitä nyt sitten hieman enemmän :D Ensivuonna on ehdottomasti päästävä Siargaolle uudestaan ja mielellään vielä pidemmäksi aikaa kuin tälläkertaa!

 

/Sasa

 

- Koska kirjoittaja / valokuvaaja itse ei osannut päättää mitkä kuvat pitäisi laittaa tännen niin laitoin kaikki Sasan lähettämät kuvat- Lee

 Tervetuloiasjuoma

 

 Ensitunnelmat

 

 Rannanpalmuja

 

 Surfing Carabao piileskelee palmujen seassa

 

 Kaksi viikkoa vasemmalla

 

 Rauno Rannalla

 

Paikallinen toritapahtuma 

 

 

 Matkalla Rockpooleille

 

 

 Rockpools / Magpopongko

 

 Rockpools

 

 Sasa kuvaamassa Sugbalagoonilla

 

 Sugbalagoon

 

Island Hoppingilla

 

 

 Naked island

 

 Dakon saarelta

 

 Lounasta Dakossa

 

 Kuutamo

 

 Cloud 9:n laituri

 

 Iltaaurinko meidän rannassa

 

Please reload

Arkisto:

Please reload

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT