© 2015 by Kaisa & Lee

5,1

January 8, 2017

Tällä kertaa tänne ei kirjoita Kaisa tai Lee vaan vierailevat tähdet Hannamari ja Peeter. Alla heidän juttunsa ja kuvansa.

 

Kaisa & Lee

 

 

Siargaolle  – surffareitten paratiisiin?  Mutta kun me emme ole surffareita. Pitkän harkinnan jälkeen uteliaisuus  voitti ja matkan suunnittelu alkoi elokuussa. Käytännössä matkan järjestelyt hoituivat yllättävän helposti ja kohtuukustannuksin. Matka alkoi 14.12. Helsinki-HongKong 10 tuntia. Yö siellä. Aamulla 3 tunnin lento Cebuun. Yö siellä ja seuraavana aamuna noin tunnin lento Siargaon Dapaan. Saman olisi voinut tietysti tehdä myös ilman väli-yöpymisiä, kuten monet muut tekivätkin.

 

Dapassa oli vastassa pikkubussi ja puolen tunnin kuluttua olimmekin perillä. Maisemmat ja luonto uskomattoman kauniita. Mami- Kaisan (oletamme että tällä tarkoitetaan Kaisan nimeen lisättyä Mam- sanaa. Toim. huom.)  ja Leen jälleennäkeminen oli tosi kiva. Aivan huikeata, mitä tämä porukka oli vuodessa aikaan saanut! Kaikki valmiina, hyvin rakennettu, kaikki kaunista ja kunnossa, kaikki toimi. Isäntäväen silmissä näkyi alussa kysyvä -odotus, mikä katselmuksen jälkeen vaihtui pian ylpeydeksi ja tyytyväisyydeksi.

 

8 päivää kului aivan liian nopeasti. Aurinko paistoi sadekaudesta huolimatta joka päivä, vesi + 28. Uimme, kävimme veneretkellä koralliriutalla, missä sukelsimme. Kiersimme laskuveden aikana kävellen lähisaaren, tutustuimme Surfing Carabaon kivaan henkilökuntaan ja ystävällisin vieraisiin. Vietimme yhteisiä ruokailtoja. Kävimme välillä myös tasokkaissa paikallisissa ruokapaikoissa. Ihailimme Cloud 9:aa. Kokemus sinänsä olivat ystävälliset ja vaatimattomat paikalliset. Opimme ajamaan eka kerran elämässä moottoripyörällä ja kokelimme ensimmäisen kerran myös surffausta omalla tyylillä (siitä ei kuvia julkaista).

 

Niin, entäs se 5,1? Ei, ei se ole arvosana. No se oli tietysti maanjäristyksen voimakkuus klo 04.50 aamulla. Erikoinen kokemus mutta ihan pikkujuttu verrattuna siihen, miten tämä viikko meitä järisytti.

Surffareitten paratiisi? Ei, kun paratiisi!

 

Hannamari & Peeter

 

 Kalatori

 Paikallisia takseja

 

Päivän ohjelma

 

 Takatalon terassilla

 

 Lähdössä saarikierrokselle

 

 Vastapäiseltä Dakon saarelta

 

 Dakolta

 

 Uimassa

Näkymä rannalta kohti mökkejä 

 

Opettaja ja itse surffari 

 

Please reload

Arkisto:

Please reload

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT