© 2015 by Kaisa & Lee

Kevyttä ja syvällistä

January 15, 2016

Välillä elämä on muutakin kuin raksaa. Tänään mietin, että elämä täällä on aika rentoa, yksinkertaista ja helppoa, niin kauan kunnes alat miettiä asioita syvemmin.  Usein tunnen huonoa omaa tuntoa siitä,  että minulla on mahdollisuus tulla tänne ja ostaa paikallisesti katsoen iso pala maata meren rannalta.  Samalla niin monet elävät hökkeleissä ja kaikki menee kädestä suuhun. Tuntuu että päässä on miljoona ajatusta samaan aikaan. Haluat tehdä asioita oikein ja hyvin, mutta aina ei ole helppoa ymmärtää miten.

 

Elämä täyttyy erilaisesta pähkäilystä. Toiset ovat ihan konkreettisia asioita, kuten millaiset hyllyt tehdään ja minkä väriseksi maalataan mökit.  Toiset ovat sitten hieman abstraktimpia asioita, joiden kanssa ei helpossa eurooppalaisessa elämässä joudu vastatusten.

 

Silti päivissä on myös paljon helppoa ja hauskaa.

Välillä retkeä rock pooleille, piknikkiä Dakun saarelle ja pyhimysbileitä Dapassa.  Ja se kerta kun surffi -olosuhteet ovat sinulle täydelliset, aallolla on lisäksesi neljä ihmistä ja kaiken kruunaa meren ylle muodostuva tuplasateenkaari.

 

Kaisa aamumietteissä

 

 Täti Rock pooleilla

 

Dakon saarella

 

 Vastapäätä näkyy oma ranta

 

 Surffareita Cloud 9:llä

 

Kaisa ja Balong

 

 Paraatimeininkiä liian isoissa kengissä

 

Please reload

Arkisto:

Please reload

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT