© 2015 by Kaisa & Lee

Karnevaalit

September 22, 2015

Viikonlopun aika ei ihmeitä tapahtunut. Aita alkaa olemaan valmis ja sitten on vuorossa kaivon ja septitankin tekeminen. En ole aivan selvillä että saako ne tehdä oikeasti ennen rakennuslupaa vai ei. Muut tekevät sen silloin kun sattuu huvittamaan mutta itse olen ajatellut noudattaa pykäliä ja sääntöjä mutta voi olla että erikseen on yleiset käytännöt ja viralliset säännöt.

 

Tänään oli General Lunassa hulinaa normaalia enemmän. Ajoin keskustaan pikaiselle lounaalle mutta se venähti aika paljon pidemmäksi kuin alun perin olin suunnitellut. Lounaspaikkani oli kirkon vieressä ja lounaan aikana alkoi kuulumaan rumpujen pauke ja torvien soitto. Ohi alkoi pyyhältämään värikkäästi pukeutuneita tanssijoita.

Skootteri oli jumissa karnevaalin keskellä joten en päässyt lähtemään. Ei se kyllä yhtään haitannutkaan, kulkuetta oli mukava seurata.

 

Käynnissä on ollut jo useamman päivän ajan jos jonkinlaista festivaalia ja kinkeriä, en ihan tarkkaan tiedä mitä kaikkea juhlitaan mutta asiaan kuuluu ainakin kuvernöörin vierailua, ihmisten kodit ovat auki kaikille ja niihin voi mennä aamiaiselle, kylien välisiä tanssi- ja kauneuskilpailuja, surfikisoja ja monenlaista pienempää tapahtumaa. Muuten rauhallinen General Luna on jopa kärsinyt skootteriruuhkista.

 

Alla kuvia päivän tapahtumasta.

 

 Tapahtumapaikka

 

 

 Katutanssin voittaja joukkue

Voittajan on helppo hymyillä 

 

 General Lunan joukkue

 

 Tulosten odottelua

 

 Tanssija

 

 Kulkueiden edessä kulki kylästä valittu kauneuskilpailun osanottaja

 

Pukuihin oltiin panostettu 

 

Pyhimyksiä ei sovi unohtaa 

 

Ylävartalon taivuttaminen kuului oleellisena osana kauneuskilpailun virallista poseeramisasentoa. 

 

 Loistoa ja kiiltoa

 

 Kilpailun voittaja

 

 Voittajan puku

 

 Voittotaivutus

 

Tapahtuman järjesyksestä vastasi puliisi 

 

 

 Trumpetisti piti huolen riittävästä melutasosta

 

 Taksi

 

 Bussi ja alla huoltomies

 

 

Please reload

Arkisto:

Please reload

VESIPUHVELIPÄIVÄKIRJAT